ПослугиЗнайти майстра
Головна › Видалення акаунта

Як видалити акаунт HandMaster

У застосунку або на сайті

  1. Увійдіть в акаунт.
  2. Відкрийте Профіль → унизу Видалити акаунт.
  3. Введіть слово ВИДАЛИТИ й підтвердьте.

Що видаляється

Ім'я, номер телефону, пошта, пароль, фото профілю й портфоліо, адреси в «Мій дім» і в замовленнях, налаштування сповіщень, push-підписки, чернетки, послуги й розклад майстра.

Що лишається знеособленим

Записи про виконані замовлення, оцінки й платежі — без імені й контактів, з позначкою «Видалений користувач». Це потрібно, щоб в інших людей не зникла їхня історія, і для бухгалтерського обліку.

Коли видалити не можна

Поки є активне замовлення (майстра обрано, роботу не завершено) або несплачена комісія майстра — спершу завершіть чи скасуйте його.

Не можете увійти? Напишіть у підтримку з номера телефону чи пошти, прив'язаних до акаунта, — видалимо вручну протягом 7 днів.